Linnolahti Photography

Vastasyntyneen kuvausta vuodesta 2016

Aivan mahtavaa, kun löysit minut!

Vuonna 2013 syntyi esikoispoikani ja maailmani todella mullistui. En osannut millään tavalla odottaa etukäteen mitä kaikkea hän voikaan tuoda tullessaan.

Koin itseni todella onnekkaaksi kun sain olla äiti. Nautin leppoisista kotipäivistä ja rauhallisista vaunulenkeistä. Halusin muistaa jokaisen hetken vauva ajasta ja niinpä kamera oli koko ajan esillä ja muistikortit täyttyivät. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Siinä samassa syntyikin suuri unelma. Halusin kuvata vauvoja ja perheitä. Halusin ikuistaa ihania hetkiä ohikiitävistä ajoista. Aloin kuvaamaan ystävien vauvoja ja naapurissa asuvia perheitä. Aloin itse opiskelemaan ja harjoittelemaan valokuvaamista sekä kuvien editointia ja huomasin nauttivani siitä kovasti.

Valokuvaus on minulle ihanien hetkien ja tunteiden ikuistamista. Ja parasta onkin palata menneeseen aikaan kuvien avulla. 

Perustin Linnolahti Photographyn vuonna 2016. Vaikka tämä tie ei ole ollut se helpoin, olen onnellinen, että löysin rohkeutta toteuttaa unelmaani.

Olen siis Elina, valoa rakastava, haaveilia, matkakuumeilija sekä muistojen vaalija.

Voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse linnolahtiphotography@gmail.com tai puhelimitse 045 1145 562. Pyrin vastaamaan viestiisi vuorokauden sisällä. Jos vastaustani ei kuuluu, en luultavasti ole saanut viestiäsi. Laitathan uuden?