Odotuskuvaus

Odotuskuvaus on hetki, jolloin todella saat nauttia olostasi, vartalostasi ja raskauden tuomista muutoksista.

Saat olla upea sinä ja hehkua onnea!

Vaikka odotuskuvaus keskittyy pääosin tulevaan äitiin, on muu perhe myös todella tervetulleita mukaan.

 
Odotuskuvaus miljöössä
Odotuskuvaus studiolla

Missä raskauskuvat kuvataan?

Ikuistan raskausaikaasi toiveittesi mukaan joko luonnonvalo studiossani, miljöössä tai sinun kotonasi.

Studioni sijaitsee Helsingin Suutarilassa osoitteessa, Loisteputki 4, 00750 Helsinki. Studio on todella kaunis, avara ja valoisa. Suosin vaaleita sävyjä ja kuvani ovat keveitä ja hempeitä.

Miljöökuvauksessa huomioin vuodenajat ja sen tuomat mahdollisuudet. Kuvauspaikan voimme sopia vapaaasti toiveittesi mukaan. Ihania paikkoja ovat esimerkiksi niityt sekä rannat. 

Kotikuvauksessa on aina oma tunnelmansa ja se tuo monelle lisäarvoa kuviin, sillä ne otetaan juuri sinun omassa, rakkaassa kodissasi. Makuuhuone sopii hyvin kuvauspaikaksi ja usein kuvaan myös vauvan tulevassa huoneessa.

 

Äitiys
Elämän mullistavin ja
kaunein asia

Tutustu odotusajan valokuviini

Rakastan sinua jo nyt enemmän kuin
koskaan uskoin voivani rakastaa

Milloin odotuskuvat kuvataan?

Odotuskuvat kuvataan monesti raskausviikolla 30-36. Tällöin vatsa on kauniisti esillä, eikä loppuodotuksen mahdollista tukaluutta / turvotusta vielä ole. 

Raskauskuvaus rannalla

Varataanko aika?

Varataanko sinulle kuvausaika raskauskuvaukseen? Vai

haluaisitko kysyä minulta jotakin?

Laita minulle viestiä niin jutellaan lisää.

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat minulta kattavat ohjeet siitä miten kuvaukseen voi valmistautua. Saat myös vinkkejä siitä mitkä ovat hyviä kuvausvaatteita odotuskuvaukseen. Studiolta löytyy myös muutamia raskausajan mekkoja, joita saat vapaasti käyttää kuvauksen aikana.  Autan sinua aina mielelläni kuvausvaatteiden valinnassa.

Tämä on kyllä äärimmäisen harvinaista, sillä pyrin kuvaamaan raskausajan kuvat reilusti ennen vauvan laskettua aikaa. Toki jos itse olet viime tinkaan myöhässä on tämä kyllä mahdollista.  Jos näin ikävästi kävisi sinun kohdallasi, palautan sinulle kuvauksen varausmaksun tai hyvitän summan tulevasta kuvauksesta ( esim. vastasyntyneen kuvauksesta ).

Ehdottomasti kyllä ja tätä aina myös suosittelen, sillä usko kun sanon, että monella yhteiskuvat puolison kanssa jäävät hääkuvaan.