Perhekuvaus

Perhekuvauksessa ikuistetaan rennosti teidän perheen yhteisiä hetkiä. Kuvaus kanssani sisältää paljon naurua, hassuttelua sekä leikkiä lasten kanssa. Kuvaan aina erilaisilla kokoonpanoilla ja kuvagalleria on monipuolinen, josta sinä pääset valitsemaan suosikkisi. 

Perhekuvaus on yksi lemppareistani, sillä koen olevani etuoikeutettu päästessäni seuraamaan ja tallentamaan teidän yhdessäoloa lasten kanssa.

Sinun ei tarvitse osata mitään kuvaukseen tullessasi, sillä minä ohjaan teitä lempeästi läpi kuvausken. 

Pyrin tallentamaan aitoja tunteita ja toivonkin, että heittäydyt täysillä mukaan kuvauksen ajaksi keskittyen omaan perheeseen. 

 

Perhekuvaus-11

Perhekuvaus sisältää

  • Kuvauksen yksilöllisen suunnittelun
  • Kattavan infopaketin, joka sisältää valmistautumisohjeet ja vinkkini onnistuneisiin kuviin. 
  • Leppoisan 1-2 tunnin kuvaushetken kanssani miljöössä / studiossa
  • Lainavaatteiden lainausmahdollisuuden
  • Monipuolisen valokuvagallerian, josta sinä pääset valitsemaan suosikkisi.
  • Valitsemasi kuvamäärän mukaiset digikuvat, huolellisesti viimeisteltynä. 
  • Mahdollisuus tilata kuvatuotteista kuten fine art kuvia ja tauluja. 

Tutustu perhekuvauksen kuviini

Ajattomia kuvia
sinun rakkaimmistasi

Missä perhekuvat kuvataan?

Tulet ymmärtämään perhekuvauksen todellisen arvon vasta vuosien päästä.

Parhaimillaan kuvat saavat sinut palaamaan uudelleen menneisiin hetkiin. Ne saavat hymyn huulillesi, olosi onnelliseksi ja jopa todella liikuttuneeksi.

Perhekuvaus on kuvaus, johon haluan aidosti vangita jotain sanoin kuvaamatonta. Se kertoo tarinaa teidän perheestä, elämästä, katseita, kosketuksesta ja niistä lukemattomista tunteista.

Ohikiitäviä hetkiä upeisiin kuviin

Suosittelen koko sydämestäni ottamaan perhekuvia. Uskon todella, että ne tulevat olemaan sinulle niitä kaikista tärkeimpiä. Kuvat, jossa koko perhe on yhdessä ja josta todella välittyy onni.

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Kuvaukseen kannattaa varata aikaa kuvauspaketista riippuen 1-2 tuntia. Jotta saamme tutustua toisiimme rauhassa, ilman kiireen tuntua. Toiset lapset ovat heti innolla mukana kuvauksessa ja toiset kaipaavat reilusti aikaa tutustumiseen.

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat minulta kattavat ohjeet siitä miten kuvaukseen voi valmistautua. Saat myös vinkkejä siitä mitkä ovat hyviä kuvausvaatteita perhekuvaukseen. Autan sinua mielelläni myös kuvausvaatteiden valinnassa.

Ei hätää! Jos lapsesi sairastuu juuri ennen kuvausta, siirrämme kuvauksen suosiolla seuraavaan vapaaseen päivään!