Perhekuvaus

Perhekuvauksessa ikuistetaan rennosti teidän perheen yhteisiä hetkiä. Kuvaus kanssani sisältää paljon naurua, hassuttelua sekä leikkiä lasten kanssa. Toivon kuvauksen olevan mieleenpainuva elämys koko perheelle. 

Kuvaan aina erilaisilla kokoonpanoilla ja kuvagalleria on monipuolinen, josta sinä pääset valitsemaan suosikkisi. Koko perheen kuvien lisäksi, tykkään kuvata vanhempi + lapsikuvia, sisaruskuvia sekä kuvia lapsista yksittäin. Tyypillisesti otan kuvauksen lopuksi vielä muutaman kuvan, jossa on vain te vanhemmat. 

Olen itse kolmen lapsen äiti ja tulen loistavasti juttuun pienten kanssa. Olen hauska ja helposti lähestyttävä ja lasten onkin helppo tutustua minuun. Annan aina myös tilaa lapselle, jos hän sitä tarvitsee.  

Kun tulet luokseni perhekuvaukseen sinun ei tarvitse osata mitään, sillä minä ohjaan teitä lempeästi läpi kuvauksen. 

Pyrin tallentamaan aitoja tunteita ja toivonkin, että heittäydyt täysillä mukaan kuvauksen ajaksi keskittyen omaan perheeseesi. 

perhekuvaus miljoossa
Perhekuvaus sisältää

Perhekuvaus sisältää

  • Kuvauksen yksilöllisen suunnittelun
  • Kattavan infopaketin, joka sisältää valmistautumisohjeet ja vinkkini onnistuneisiin kuviin. 
  • Leppoisan 1-2 tunnin kuvaushetken kanssani miljöössä / studiossa
  • Lainavaatteiden lainausmahdollisuuden
  • Monipuolisen valokuvagallerian, josta sinä pääset valitsemaan suosikkisi.
  • Valitsemasi kuvamäärän mukaiset digikuvat, huolellisesti viimeisteltynä. 
  • Mahdollisuus tilata kuvatuotteista kuten fine art kuvia ja tauluja. 

Tutustu perhekuvauksen kuviini

Perhekuvaus niityllä
Rento perhekuvaus rannalla
Perhekuvaus Helsingissä

Ajattomia kuvia
sinun rakkaimmistasi

Perhekuvaus sisältää

Missä perhekuvat kuvataan?

Jos sinulla on jokin tietty toive kuvauspaikan suhteen, kuulen siitä todella mielelläni. Jos et ole varma millaisessa miljöössä haluaisit perheesi kuvattavan suosittelen sinua tutustumaan portfoliooni perhekuvien osalta ja katsomaan miten eri miljöö vaikuttaa kuvien sävyihin sekä tunnelmaan. Hyviä perhekuvauspaikkoja ovat esim. rauhalliset rannat, niityt, mäntymetsät sekä puistot.   

Kuvauspaikan lisäksi kannattaa miettiä kuvauksen ajankohtaa. Jos sydämesi sykkii kesäisille niityille, on kuvauksen kannalta paras aika touko-heinäkuussa. Jos puolestasi pidät lämpimistä sävyistä voi syksy olla kuvauksen kannalta parempi valinta sinulle. Rantakohteet puolestaan toimivat upeasti keväästä syksyyn.

Ohikiitäviä hetkiä upeisiin kuviin

Tulet ymmärtämään perhekuvauksen todellisen arvon vasta vuosien päästä. Parhaimillaan kuvat saavat sinut palaamaan uudelleen menneisiin hetkiin. Ne saavat hymyn huulillesi, olosi onnelliseksi ja jopa todella liikuttuneeksi.

Perhekuvaus on kuvaus, johon haluan aidosti vangita jotain sanoin kuvaamatonta. Teidän välisiä katseita, kosketuksia ja tapoja olla yhdessä. Perhekuvaus kertoo tarinaa teidän perheestä, ja teidän elämästänne.

Suosittelen koko sydämestäni ottamaan perhekuvia. Uskon todella, että ne tulevat olemaan sinulle niitä kaikista tärkeimpiä. Kuvat, jossa koko perhe on yhdessä ja josta todella välittyy suuri onni ja rakkaus.

Rento perhekuvaus rannalla

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Kuvaukseen kannattaa varata aikaa kuvauspaketista riippuen 1-2 tuntia. Jotta saamme tutustua toisiimme rauhassa, ilman kiireen tuntua. Toiset lapset ovat heti innolla mukana kuvauksessa ja toiset kaipaavat reilusti aikaa tutustumiseen.

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat minulta kattavat ohjeet siitä miten kuvaukseen voi valmistautua. Saat myös vinkkejä siitä mitkä ovat hyviä kuvausvaatteita perhekuvaukseen. Autan sinua mielelläni myös kuvausvaatteiden valinnassa.

Ei hätää! Jos lapsesi sairastuu juuri ennen kuvausta, siirrämme kuvauksen suosiolla seuraavaan vapaaseen päivään!