Perhekuvaus

Miksi perhekuvia? Monelle käy varmasti samoin kuin meidän perheellemme… Suurimmassa osassa kuvista ovat lapset ja toinen vanhemmista, mutta yhteiskuvia koko perheestä on todella vähän tai  ei ollenkaan. Vaikka juuri niitä ehkä eniten kaipaisimme. Myös lapsille on tärkeää nähdä kuvia, jossa koko perhe on yhdessä.

Perhekuvaus on yksi lemppareistani, sillä koen olevani etuoikeutettu kun pääsen seuraamaan ja tallentamaan teidän yhdessäoloa lasten kanssa. Ne ovat täynnä ihania hetkiä, rentoa yhdessä oloa, hassuttelua, naurua ja onnea.

Pyrin tallentamaan aitoja tunteita ja tilanteita. Kuvaan lifestyle tyylisesti ja asettelen varsinaisiin kuvausasentoihin vain harvoin.

Missä perhekuvat kuvataan?

Tulet ymmärtämään perhekuvauksen todellisen arvon vasta vuosien päästä.

Parhaimillaan kuvat saavat sinut palaamaan uudelleen menneisiin hetkiin. Ne saavat hymyn huulillesi, olosi onnelliseksi ja jopa todella liikuttuneeksi.

Perhekuvaus on kuvaus, johon haluan aidosti vangita jotain sanoin kuvaamatonta. Se kertoo tarinaa teidän perheestä, elämästä, katseita, kosketuksesta ja niistä lukemattomista tunteista.

Tutustu perhekuvauksen kuviini

Ajattomia kuvia
sinun rakkaimmistasi

Ohikiitäviä hetkiä upeisiin kuviin

Suosittelen koko sydämestäni ottamaan perhekuvia. Uskon todella, että ne tulevat olemaan sinulle niitä kaikista tärkeimpiä. Kuvat, jossa koko perhe on yhdessä ja josta todella välittyy onni.

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Kuvaukseen kannattaa varata aikaa kuvauspaketista riippuen 1-2 tuntia. Jotta saamme tutustua toisiimme rauhassa, ilman kiireen tuntua. Toiset lapset ovat heti innolla mukana kuvauksessa ja toiset kaipaavat reilusti aikaa tutustumiseen.

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat minulta kattavat ohjeet siitä miten kuvaukseen voi valmistautua. Saat myös vinkkejä siitä mitkä ovat hyviä kuvausvaatteita perhekuvaukseen. Autan sinua mielelläni myös kuvausvaatteiden valinnassa.

Ei hätää! Jos lapsesi sairastuu juuri ennen kuvausta, siirrämme kuvauksen suosiolla seuraavaan vapaaseen päivään!