Lapsikuvaus

Oman lapsen kuvaamisesta jää arvokkaita muistoja tulevien vuosien varrelle.

Ensimmäinen vuosi sisältää paljon kehitystä ja kasvua. Ja sen aikana onkin useita otollisia kuvaushetkiä.

Suosituimpia niistä ovat;

3-4 kuukauden iässä, kun vauva on oppinut kunnolla kannattelemaan päätään ja jaksaa olla vatsallaan.

6-9 kuukauden iässä, kun lapsi on oppinut istumaan ilman tukea ja vauvanpyöreys on vielä tallella.

ja suosituin kaikista on  1 vuotis kuvaus.

Kuvaukseen on hyvä varata aikaa, jotta ehdimme hieman tutustua toisiimme ja saamme rennompia kuvia. Jokainen kuvaus etenee omalla painollaan ja lapsen tahtisesti. Ota siis kiireetön ja iloinen mieli mukaasi.

 

Lapsikuvaus studiossa vai miljöössä?

Kuvaan lapsia valoisassa studiossani Helsingin Suutarilassa, kesän / syksyn aikana myös miljöössä tai vaihtoehtoisesti kotonanne. Jos sinulla on mielessäsi jokin teidän perheellenne tärkeä paikka, niin kuvataan siellä!  Vaihtoehtoisesti minä voin ehdottaa sopivia kuvauspaikkoja teidän perheellenne. Ulkokuvauksessa omia suosikkipaikkojani ovat luonnonkauniit niityt sekä rauhalliset rannat.

Tutustu lapsikuviini

Perhekuvaus-miljoossa

Ajattomia kuvia
sinun rakkaimmistasi

Myös perhekuvia

Suosittelen koko sydämestäni ottamaan lapsikuvauksen yhteydessä myös perhekuvia. Uskon todella, että ne tulevat olemaan sinulle niitä kaikista tärkeimpiä. Kuvat, jossa koko perhe on yhdessä ja josta todella välittyy onni.

Rento perhekuvaus rannalla

Varaa aika

Varataanko sinulle kuvausaika lapsikuvaukseen? Vai

haluaisitko kysyä minulta jotakin?

Laita minulle viestiä niin jutellaan lisää.

1-vuotis kuvaus kokemuksia

1-VUOTISKUVAUS – MERKITYKSELLINEN PÄÄTÖS VAUVAVUODELLE

”Olen, ja tiedän, että tulen yhä kiikkustuolissakin olemaan, syvästi kiitollinen Linnolahti Photographyn Elinalle siitä, että hän on kutsunut meitä studiolleen ikuistamaan eri elämänvaiheita. Vuosi sitten olimme Elinan luona newborn- ja perhekuvauksessa, tällä kertaa sydämellinen valokuvaajataituri ikuisti 1-vuotiaan yhdessä kanssani.”

Laura / Homevialaura

Lue Lauran koko blogipostaus :

1-vuotiskuvaus- merkityksellinen päätös vauvavuodelle.

Isot kiitokset Elina jälleen ihanista kuvista! Elina on todellinen pro ja kuvaussessio oli niin kiva ja rento, että nelivuotiaamme kysyi jälkeenpäin milloin hän saa tulla uudestaan!

-Mikaela

Kävin poikani kanssa 1-v. kuvauksissa Elinan luona. Elinan tyyli kuvauksissa on hyvin lämminhenkinen ja hän saa parhaat puolet esiin niin pienistä kuin vähän isommistakin kuvattavista kohteista. Tallentuneista kuvista huokui hyvin aito ja lämmin tunnelma, juuri se mitä meillä kotona oikeasti on. Kuvia on ihana katsella tulevaisuudessa. Voin lämpimästi suositella Elinaa, mikäli toiveissa on ikuistaa ihania perheen yhteisiä hetkiä.

-Minna

Kävimme Elinan luona aiemmin newborn kuvauksessa ja nyt kävimme ottamassa 1-vuotis kuvat pojastamme. Kuten edellisellä kerralla, tämäkin kuvaussessio oli aivan ihana ❤ Saimme pojastamme Elinan ansiosta taltioitua ihanat, upeat kuvat! Ja kuvaushetki itsessään oli ihanan rento ja nautimme kaikki kovasti. Voin ehdottomasti suositella Elinaa omien kokemusteni perusteella! ❤

-Essi

F.A.Q.

Usein kysytyt kysymykset

Kuvaukseen kannattaa varata aikaa kuvauspaketista riippuen 1-1,5 tuntia. Jotta saamme tutustua toisiimme rauhassa ilman kiireen tuntua. Toiset lapset ovat heti innolla mukana kuvauksessa ja toiset kaipaavat reilusti aikaa tutustumiseen.

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat minulta kattavat ohjeet siitä miten kuvaukseen voi valmistautua. Saat myös vinkkejä siitä mitkä ovat hyviä kuvausvaatteita lapsikuvaukseen. Autan sinua mielelläni myös kuvausvaatteiden valinnassa.

Ehdottomasti kyllä! Voit ottaa useamman lempivaatteet mukaan ja voimme yhdessä valita kivoimmat asukokonaisuudet. 

Ei hätää! Jos lapsesi sairastuu juuri ennen kuvausta, siirrämme kuvauksen suosiolla seuraavaan vapaaseen päivään! 

Ehdottomasti voi ja tätä aina myös itse lämpimästi suosittelen. Jos haluat 1v. kuvien lisäksi valokuvia koko perheestä, suosittelen sinulle vähintään 10 kuvan pakettia. Tähän saamme mahtumaan yksittäiskuvat lapsesta, mahdolliset sisaruskuvat, vanhempi & lapsikuvat sekä kuvat koko perheestä.