Perhekuvaus

Perhekuvat

Tervetuloa tutustumaan kuviini perhekuvauksen osalta.

Kuvaus voidaan toteuttaa toiveittesi mukaan kauniissa ja valoisassa studiossani, Helsingin Suutarilassa ympäri vuoden. Kesä ja syksyn aikana suosin erityisesti ulkokuvauksia, sillä luonnon keskellä lapsi saa liikkua vapaasti ympäristöä tutkien. Suosikkipaikkojani ovat upeat rannat ja sekä luonnonkauniit niityt. Kuvaushetki kanssani on mukavan rento ja lapsen tarpeet huomioiva.

Jos sinulla on mielessäsi jokin teidän perheen lempipaikka, jossa haluaisit meidän kuvaaavan, niin kerro siitä minulle. Jospa voimme toteuttaa kuvauksen juuri siellä.

Suosittelen sinua kurkkaamaan myös instagram tilini, sillä sinne jaan uusimmat kuvani.

Kokemuksia perhekuvauksesta

Teimme perhekuvauksen Elinan kanssa, ja kokemus oli aivan loistava. Elina sai upeasti kontaktin touhukkaaseen 2-vuotiaaseemme joka usein vierastaa uusia aikuisia. Kuvaustilanne oli Elinan johdolla hauska ja rento, ja saimme mui.stoksi ihania, luonnollisia kuvia joissa pikkuisemme näyttää juuri omalta itseltään

-Hanna

Elina on todella ammattitaitoinen ja ihana, lämmin valokuvaaja, jonka seurassa on helppo vapautua kuvattavaksi. Elina on ilmiömäinen lasten kanssa ja lapset edelleen kyselee koska voitaisiin mennä taas Elinan kuvattavaksi. Lopputuloksena aivan ihanat kuvat meidän tärkeistä hetkistä, kiitos!

-Kaisa